Veka 70 (10 év garancia!)

A klasszikus kialakítású VEKA rendszer – 70 mm-es építési mélységgel – a népszerű, elegáns forma, enyhén lekerekített élekkel. Minden ház nyer a modern, VEKA profilokból készült műanyag nyílászárókkal. Mert a SOFTLINE rendszer klasszikus dizájnja az enyhén lekerekített kontúrokkal időtlen, és tökéletesen harmonizál a legkülönfélébb építészeti stílusokkal – legyen szó modernről vagy hagyományosról, akár új építésről, akár felújításról. És a belső technológia is lenyűgöző: a többkamrás profilok a levegő szigetelő tulajdonságait használják fel, így a legmagasabb hőszigetelési követelményeknek is megfelelnek. Ez nem csak kellemes helyiségklímát biztosít bármilyen időjárás esetén, hanem télen is segít érezhetően csökkenteni a fűtési költségeket.

Kategória:

’’A” kategóriás szerkezet
A világ egyik vezető profil gyártójaként a VEKA AG kizárólag a legjobb minősítéssel rendelkező „A” osztályú DIN EN 12608 szabványnak megfelelő profilokat gyárt. A kiváló anyagjellemzők és a garantált 3,0 mm-es (±0,2 mm tolerancia) külső falvastagság a agrancia, hogy a VEKA profilrendszerek évtizedeken át tartó megbízható működést garantálnak. Összehasonlításként: A „B” osztályú profilok vékonyabb falvastagságúak. Gyártásuk esetén akár 14%-kal kevesebb anyag kerül felhasználásra. Ez a hiányzó mennyiség a terhelési teszteken tisztán kimutatható különbségeket eredményez.
VEKA SOFTLINE 70 AD PROSPEKTUSA 

Technikai paraméterek:

  • Legmagasabb VEKA minőség: A DIN EN 12608 szerinti A osztályú profil 3 mm külső falvastagsággal és 2,7 mm-es falakkal a falc és csatlakozási területen (tűrés minden esetben ±0,2 mm)
  • Az üvegezéstől függően akár Uw = 0,76 W/(m2K)* magas hőszigetelési értékek is lehetségesek, és érezhetően csökkentik a fűtési költségeket
  • Kiváló minőségű tömítések vonzó szürke, fekete, vagy karamell színben; a két
    tömítési szinttel rendelkező faltömítési rendszer megbízhatóan távol tartja a hideget, a huzatot és a nedvességet
  • A VEKA feldolgozási irányelveinek megfelelő horganyzott fém megerősítések statikai biztonságot és tartós működést biztosítanak
  • Az 5 kamrás profil 70 mm-es alapépítési mélységgel optimálisan kihasználja a levegő szigetelő hatását
  • Az enyhén lekerekített kontúrok adják a SOFTLINE rendszer klasszikus kialakítását
  • Több mint 50 színben egyedi megoldásokat kínálunk minden ízléshez és minden háztípushoz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Veka 70 (10 év garancia!)” értékelése elsőként