VEKA 76 MD (10 év garancia!)

A modern ablakokkal szembeni követelmények magasabbak, mint valaha: értékes energiát kell megtakarítaniuk, kellemes lakókörnyezetet kell teremteniük, és távol kell tartaniuk a környezeti zajokat. Ezenkívül a lehető legnagyobb biztonságot kell nyújtaniuk, és vonzó kialakításúaknak kell lenniük évtizedeken keresztül.
A VEKA A osztályú profilok új generációjaként a SOFTLINE 76 megfelel ezeknek a követelményeknek. A profilrendszer könnyedén alkalmazkodik 48 mm-es üvegvastagságig: a korszerű szigetelési értékeket biztosító korszerű háromrétegű üvegezés mellett a fokozott zaj- és betörésvédelmet biztosító speciális funkcionális üvegezés is problémamentesen alkalmazható. A karcsú és egyben gazdaságos rendszerrel még nagy üvegfelületek is megvalósíthatók.

Kategória:

’’A” kategóriás szerkezet

A világ egyik vezető profil gyártójaként a VEKA AG kizárólag a legjobb minősítéssel rendelkező „A” osztályú DIN EN 12608 szabványnak megfelelő profilokat gyárt. Vékony kialakítás: Elegáns formáival és enyhén lekerekített éleivel a SOFTLINE 76 harmonikusan illeszkedik bármely építészeti stílusba. Több biztonság: A SOFTLINE 76 profilokat betörés elleni védelemre tervezték az RC 2 ellenállási osztályig alapkivitelben. Egyedi igényektől függően betörésbiztos szerelvények, zárható fogantyúk és biztonsági üvegek használhatók, amelyek megnehezítik a potenciális behatolók számára az ablak kinyitását vagy az ablaküveg betörését.

Értékek jövővel: A SOFTLINE 76 profilokból készült új nyílászárók megtérülő befektetés, amely növeli ingatlana értékét. A kiváló minőségű, különösen sima felületű VEKA profilok alig érzékenyek a szennyeződésre, a tipikus A osztályú minőség kiváló tartósságot és értékmegtartást jelent. A VEKA SOFTLINE 76 egy modern profilrendszer, amellyel megbízhatóan teljesíthető a nagy teljesítményű ablakokkal szemben támasztott változatos követelmények. A nagy gonddal kifejlesztett konstrukció számos olyan előnnyel jár, amelyekből évtizedekig profitálhat.
Megbízható stabilitás: A szerkezeti megerősítések és a tökéletesen illeszkedő acél merevítések további méretstabilitást adnak a SOFTLINE 76-nak. A funkcionális megbízhatóság és a hosszú élettartam előnyeit élvezheti – még nagy, szerkezetileg igényes ablakok esetén is.

Változatos tervezési lehetőségek: A SOFTLINE 76-ból készült ablakok megkönnyítik az egyéni akcentusok beállítását: jóval több mint 50 színnel színnel és dekorral, kiváló minőségű alumínium rögzítőpanelekkel minden RAL színben és az új, lenyűgöző VEKA SPECTRAL felületkezeléssel is rendelhetők.
VEKA SOFTLINE 76 PROSPEKTUS

Technikai paraméterek:

 • Legmagasabb VEKA minőség: A DIN EN 12608 szerinti A osztályú profil 3 mm külső falvastagsággal és 2,7 mm-es falakkal a falc és csatlakozási területen (tűrés minden esetben ±0,2 mm)
 • 76 mm-es 5 légkamrás középtömítéses profil
 • Energia- és költséghatékonyság tökéletes egyensúlyban
 • Első osztályú életkomfort a kiváló hőszigetelésnek és hatékony hangszigetelésnek köszönhetően
 • Betörésállóság a DIN EN 1627 szerint felfelé RC 2 ellenállási osztályig megfelelő szerelvényekkel Ideális új építéseknél és felújításoknál energiahatékonyság szempontjából,
  Az üvegezés széles tartománya 18-48 mm-es üveglapvastagság között
 • További stabilitás az acél merevítéseknek köszönhetően, kiváló tartósság és funkcionális megbízhatóság
 • Pánt: ROTO NT erősített ablakpántok a 3 rétegű üvegekhez is, vagy akár ROTO DESIGNO rejtett pántokkal
 • Gumitömítés: hármas gumitömítéses rendszer, fehér szerkezeteknél szürke, színes szerkezeteknél szürke, fekete, vagy karamell.
 • Változatos tervezési lehetőségek több mint 50 szín- és dekorváltozattal, alumínium előlappal, valamint az új VEKA SPECTRAL felületkezeléssel
 • Környezetbarát az erőforrás-takarékos gyártási folyamatoknak köszönhetően a SOFTLINE 76 profilok majdnem 100%-ban újrahasznosíthatók

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„VEKA 76 MD (10 év garancia!)” értékelése elsőként