VEKA 82 MD (10 év garancia!)

A 82 mm-es építési mélységű innovatív többkamrás szigetelési technológia és a rendkívül hatékony központi tömítésrendszer egyedülálló kombinációjával a SOFTLINE 82 MD hatékony fűtési költségmegtakarítást és kellemes helyiségklímát tesz lehetővé – egész évben.

A SOFTLINE 82MD ötvözi az elegáns arcszélességeket, még nagy elemekkel is, az optimális gazdaságossággal. A rendszer magas inherens stabilitásának és magas szigetelő tulajdonságainak köszönhetően modern építészet valósítható meg nagyvonalú üvegfelületekkel, kiváló energiahatékonyság mellett – kortárs új építési projektekhez és stílusos energiatakarékos felújításokhoz.

Kategória:

’’A” kategóriás szerkezet

A világ egyik vezető profil gyártójaként a VEKA AG kizárólag a legjobb minősítéssel rendelkező „A” osztályú DIN EN 12608 szabványnak megfelelő profilokat gyárt.
82 mm alapbeépítési mélység – ideális a hatékony hőszigetelésért, bátran alkalmazható új építéseknél és felújításoknál egyaránt.
A nagyméretű, tökéletesen illeszkedő acélmerevítések jelentősen hozzájárulnak a statikus biztonsághoz, a terhelésátvitelhez és a méretstabilitáshoz, és így hosszú távú működési megbízhatóságot és erős betörésállóságot biztosítanak

A klasszikus kialakítás elegáns formákkal, enyhén lekerekített élekkel és keskeny arcszélességekkel harmonikusan illeszkedik bármilyen építészeti stílusba.
Értékek jövővel: A SOFTLINE 82 MD profilokból készült új nyílászárók megtérülő befektetés, amely növeli ingatlana értékét. A kiváló minőségű, különösen sima felületű VEKA profilok alig érzékenyek a szennyeződésre, a tipikus A osztályú minőség kiváló tartósságot és értékmegtartást jelent.

Változatos tervezési lehetőségek: A SOFTLINE 82 MD ablakok jóval több mint 50 színnel és dekorral, kiváló minőségű alumínium rögzítőpanelekkel minden RAL színben és az új, lenyűgöző VEKA SPECTRAL felületkezeléssel is rendelhetők.
VEKA SOFTLINE 82 MD PROSPEKTUS 

Technikai paraméterek:

 • Legmagasabb VEKA minőség: A DIN EN 12608 szerinti A osztályú profil 3 mm külső falvastagsággal és 2,7 mm-es falakkal a falc és csatlakozási területen (tűrés minden esetben ±0,2 mm)
 • 76 mm-es 7 légkamrás középtömítéses profilEnergia- és költséghatékonyság tökéletes egyensúlyban
  Kiváló szigetelési értékek az első osztályú energiahatékonyság érdekében: alacsony energiafelhasználású házaktól a passzívházakig terjedő ablakokhozetörésállóság a DIN EN 1627 szerint felfelé RC 2 ellenállási osztályig megfelelő szerelvényekkel
 • Ideális új építéseknél és felújításoknál energiahatékonyság szempontjából,
 • Az üvegezés széles tartománya 2 mm-es lépésekben 24-től 52 mm-ig
 • További stabilitás az acél merevítéseknek köszönhetően, kiváló tartósság és funkcionális megbízhatóság
 • Pánt: ROTO NT erősített ablakpántok a 3 rétegű üvegekhez is, vagy akár ROTO DESIGNO rejtett pántokkal
 • Gumitömítés: hármas gumitömítéses rendszer, fehér szerkezeteknél szürke, színes szerkezeteknél szürke, fekete, vagy karamell.
 • Változatos tervezési lehetőségek több mint 50 szín- és dekorváltozattal, alumínium előlappal, valamint az új VEKA SPECTRAL felületkezeléssel
 • Környezetbarát az erőforrás-takarékos gyártási folyamatoknak köszönhetően a SOFTLINE 82 D profilok 100%-ban újrahasznosíthatók

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„VEKA 82 MD (10 év garancia!)” értékelése elsőként