alpStyle

A külső alumínium borítás és a fa együttes alkalmazásával elérhetjük, hogy a fa nyílászárónk ellenálljon minden időjárási viszontagságnak de mégis megőrizzük a faablak kínálta szépséget és meleget. A Fa-Alu ablakok élettartama hosszantartó, szinte örökösnek mondható, így találkozik a kellemes környezettet biztosító fa és az elnyűhetetlen esztétikus alumínium borítás.

A fa ablak külső oldalán elhelyezkedő alumíniumborítás szinte minden színben kapható a RAL színkártya szerint. Az alumínium borítás semmilyen karbantartási munkát nem igényel. Az alu-fa ablakok esetében a luxus kivitelezést kívánó megrendelőink is megtalálják számításukat. Az így készült fa-alumínium nyílászárók magas hőszigetelési követelményeknek érnek el, melyek nagyon megközelítik a passzív házakkal szemben támasztott követelményeket. Természetesen készül olyan ablak is mely teljes mértékben kielégíti a passzív ház által támasztott igen magas hőtechnikai elvárásokat.

Építkezik, felújít? A hagyományos formákat és vonalakat kedveli? Akkor ez a modern, mai elvárásoknak megfelelő és műszakilag kiforrott fa-alumínium nyílászáró Önnek a megfelelő.
88 mm a beépítési mélység, 3 rétegű üvegezéssel az Uw érték 0,81 W/m2K, a hanggátlás 36 dB. Ezt az értéket igény esetén egészen 45 dB-ig lehetk növelni különböző üvegfelépítésekkel.
Szilikonmentes üvegezés, háromszoros gumitömítés, a már jól ismert és bevált MACO vasalat látható illetve rejtett kivitelben is rendelhető.
A szerkezetek luc és vörösfenyő fafajtákkal készülnek, minden esetben toldásmentes és gondosan válogatott élfák kerülnek megmunkálásra. Többrétegű lazúros vagy RAL színes fényezőrobot által felvitt gondos felületkezeléssel érjük el, hogy a fa-alumínium nyílászáró az otthonod dísze legyen.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„alpStyle” értékelése elsőként