AlpLine

A külső alumínium borítás és a fa együttes alkalmazásával elérhetjük, hogy a fa nyílászárónk ellenálljon minden időjárási viszontagságnak de mégis megőrizzük a faablak kínálta szépséget és meleget. A Fa-Alu ablakok élettartama hosszantartó, szinte örökösnek mondható, így találkozik a kellemes környezettet biztosító fa és az elnyűhetetlen esztétikus alumínium borítás.

A fa ablak külső oldalán elhelyezkedő alumíniumborítás szinte minden színben kapható a RAL színkártya szerint. Az alumínium borítás semmilyen karbantartási munkát nem igényel. Az alu-fa ablakok esetében a luxus kivitelezést kívánó megrendelőink is megtalálják számításukat. Az így készült fa-alumínium nyílászárók magas hőszigetelési követelményeknek érnek el, melyek nagyon megközelítik a passzív házakkal szemben támasztott követelményeket. Természetesen készül olyan ablak is mely teljes mértékben kielégíti a passzív ház által támasztott igen magas hőtechnikai elvárásokat.

A letisztult formák és a tökéletes felületek összhangja. Aki az egyenes vonalakat és a minimalista designt kedveli, ez a fa-alumínium nyílászáró az amire szükség van.
92 mm a tok beépítési mélység, a kívül síkban záródás végett a szárny 108 mm, 3 rétegű üvegezéssel az Uw érték 0,79 W/m2K, a hanggátlás pedig 36 dB. Ezt az értéket igény esetén egészen 45 dB-ig lehet növelni különböző üvegfelépítésekkel.

Szilikonmentes üvegezés, háromszoros gumitömítés, a már jól ismert és bevált MACO vasalat látható illetve rejtett kivitelben és rendelhető.
A szerkezetek luc és vörösfenyő fafajtákkal készülnek, minden esetben toldásmentes és gondosan válogatott élfák kerülnek megmunkálásra. Többrétegű lazúros vagy RAL színes fényezőrobot által felvitt gondos felületkezeléssel érik el, hogy a fa-alumínium nyílászáró az otthonod dísze legyen.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AlpLine” értékelése elsőként