Műanyag párkányok

Az ablakpárkányok kül és beltérben fontos elemei otthonunknak, hiszen a beltéri darabok esztétikai szerepet töltenek be az egységes és harmonikus kép kialakítása során, ugyanakkor a kültéri párkányok a vízelvezetésért a felelősek, így otthonunk állapotában nem tehet kárt az időnként nagyobb mennyiségű csapadék.
A mai modern ablakpárkányok elsősorban műanyag, alumínium és természetes kő konstrukcióban kerülhet a megrendelők rendelkezésére, melyek közül mindenki igényeinek megfelelően választhat, valamennyi típus időtálló és hosszú távú megoldás, köszönhető a modern gyártástechnológiának és a környezeti tényezőkkel szembeni ellenálló képességnek.

Kategória:

Műanyag párkányok:

Anyagában színezett rácsos szerkezetű, UV stabil PVC anyagból készült 2cm vastag ablakpárkány, vízorr lelógása további 2cm.
Kültéri és beltéri felhasználásra
Bel és kültéri felhasználásra egyaránt alkalmas műanyag ablakpárkányok. Az UV stabil alapanyagnak hála nem sárgul be az idő múlásával a szerkezet. A merev rácsos profilnak köszönhetően évek multán sem vetemedik az ablakpárkány.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Műanyag párkányok” értékelése elsőként