Koncept

Hagyományos forma és fokozott ellenállóképesség.

A külső profilrészek burkolási lehetősége alumínium burkolattal.

A Koncept nyílászárók jellemzője a hagyományos szögletes forma.  Az A osztályú profil, a horganyzott acél merevítések a zárt keretprofilban, az EPDM tömítések és a Maco design+ vasalatok nagyobb ellenállást és pontos funkcionalitást biztosítanak a teljes ablakszerkezetnek. A Koncept ablakrendszerek biztosítják az ablakkeret, az ablakszárnyak és az oszlopok külső alumínium burkolatú köpenyét (az ún. ALU-klipek).

Kategóriák: ,

A Koncept nyílászárók jellemzője a hagyományos szögletes forma. Az A osztályú profil, a horganyzott acél merevítések a zárt keretprofilban, az EPDM tömítések és a Maco design+ vasalatok nagyobb ellenállást és pontos funkcionalitást biztosítanak a teljes ablakszerkezetnek. A Koncept ablakrendszerek biztosítják az ablakkeret, az ablakszárnyak és az oszlopok külső alumínium burkolatú köpenyét (az ún. ALU-klipek).
Az ablak hőszigetelését a ötkamrás A osztályú, 70 mm-es építési mélységű profil biztosítja. A Koncept üvegezhető Ug=1,0 W/m²K értékű kétrétegű vagy Ug=0,7 W/m²K értékű háromrétegű üvegezéssel.

Tartósság és biztonság
Az ellenállóképességet az A osztályú profil (az elérhető legnagyobb), amelynek külső falvastagsága 3 mm, illetve a többszörösen hajlított horganyzott acél merevítések biztosítják a keret zárt profiljában. A biztonsági zárak az acélmerevítésekhez vannak rögzítve, ami jelentősen nehezíti az ablak felfeszíthetőségét.

Esztétika
A Koncept nyílászárókat azok választják, akik előnyben részesítik a hagyományos formákat és alakokat. A ablak formatervét egészítik ki a kidolgozott részletek, mint például szegecselt varratok a színes ablakoknál, az úgynevezett ablakbizsuk, vagy az ablak színével összhangban álló tömítések.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Koncept” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük